Анелия е сред родните поп-фолк певици, които успяват вече близо

...
Анелия е сред родните поп-фолк певици, които успяват вече близо
Коментари Харесай

Как възпитава Анелия дъщеря си Ивон? Певицата с ценен съвет към младите

Анелия е измежду родните поп-фолк певици, които съумяват към този момент близо 20 години да са на върха. А това не е по никакъв начин елементарно. Най-малкото - доста е отговорно. 

Именно по тази причина певицата даде съвет към младите девойки, които желаят да наподобяват на нея: Бъдете в естетика със себе си, тъй като тогава всичко е уравновесено и както би трябвало.

Анелия да вземем за пример показа, че думата " диета " от дълго време е излязла от нейния речник, защото е синоним на ограничаване. " Аз отхвърлям да имам ограничавания в живота си ", разяснява тя пред малкия екран на продуцентите си от Payner.

По думите ѝ диети към този момент не съблюдава, защото постоянно има йо-йо резултат и по тази причина просто води уравновесен метод на живот - храни се здравословно и слуша тялото си.

Анелия разяснява, несъмнено, и щерка си Ивон. Хитовата изпълнителка показа, че ѝ дава доста обич и за нея най-важното е тя да е щастлива. 

Що се отнася до музиката, Анелия се старае да не въздейства на Ивон.

Тийнейджърката ходила на уроци по пеене. " Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, до момента в който аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка ", разяснява Анелия. 

И добави: като родител ѝ е споделила какво счита за вярно, само че е оставила избора на щерка си. 

Съвсем скоро Анелия ще показа собствен нов план. За това загатна тя в Instagram.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/anelia_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР