Анелия е сложила край на отношенията си с гаджето си

...
Анелия е сложила край на отношенията си с гаджето си
Коментари Харесай

Лее сълзи по Петканов ли? Богданска задигнала мъжа на извест...

Анелия е поставила завършек на връзките си с гаджето си предприемач, откакто научила, че се среща с друга известна персона.
 
Фолк певицата и заможният българин въртят обич от съвсем година, само че връзките им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а по-късно се събират. Чалга фурията поставила дефинитивно завършек на връзката им, откакто схванала, че той кръшка с прясно разведената Алекс Петканова. Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й доста постоянно се среща с Петканова. Това ядосало доста певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала гневен скандал. Петканова се оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с предприемача и че двамата в действителност се срещали като другари.

Думите на Алекс по никакъв метод не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време й плащаше, с цел да й популяризира облеклата от нейния бранд. Изпълнителката на " Генерал " поставила завършек на другарството с Петканова, а по-късно вдигнала скандал и на гаджето си, като изрично му декларирала, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР