Android устройство за филми, музика, игри и видеоконференции, на страхотна

...
Android устройство за филми, музика, игри и видеоконференции, на страхотна
Коментари Харесай

10,1-инчов FHD таблет - с много памет и бърз процесор

Android устройство за филми, музика, игри и видеоконференции, на страхотна цена

Таблетите оферират от ден на ден благоприятни условия на относително ниска цена

На пазара се оферират извънредно преференциално таблет компютри с отлични характерности. Такива устройства може да костват колкото най-евтин смарт телефон, до момента в който заниманието с тях е на напълно друго равнище. Вижте в тази публикация за какъв вид артикул става въпрос. 

Голям екран с висока резолюция, продуктивен процесор, доста памет и практични характерности като да вземем за пример клетъчен модем и слот за сим карта – това предлага, който е разполагаем в този момент за покупки на цена от единствено €87,39 в онлайн магазина Cafago с безвъзмездна доставка.

Освен огромен екран, таблетът има и добра 12-мегапикселова камера на гърба

Екранът е първото нещо, по което избираме един таблет. В случая имаме устройство с огромен 10,1-инчов екран, който поддържа Full HD резолюция 1960х1080 пиксела. Няма подозрение, че на подобен екран ще се наслаждавате удобно с филми, музикални виедоклипове, игри и друго наличие.

Любопитни сте какво има “под капака ”? Разглежданият модел няма да ви разочарова – в сърцето на е високопроизводителен процесор MTK6797 с 10 изчислителни ядра Cortex-A53 и графичен блок ARM Mali-T860 MP2 700MHz GPU. Това значи безпрепятствено потребителско преживяване с разнообразни приложения и мултитаскинг.

Наред с Wi-Fi можете да разчитате и на връзки през клетъчната мрежа

За да работи бързо, таблетът се нуждае и от задоволително доста памет. В нашия случай тя в действителност е доста – 8G оперативна памет (RAM) плюс 256GB непрекъсната флаш памет. Тоест ще имате премного място за предпазване на обичаните филми, музика, фотоси и игри. Налична е и опция за уголемение на паметта с SD карта.

Издръжливостта на мобилното устройство, или способността му да работи самостоятелно, на батерия, е различен основен индикатор при избора. има с какво да се похвали и в този аспект – моделът е оборудван с батерия с огромен потенциал от 7000 mAh и ще ви служи безотказно в продължение на доста часове интензивно потребление, било то за забавление или за работа.

Голямата батерия обезпечава часове интензивно потребление на таблета

Таблетът е нищо без благоприятни условия за връзка. Затова гледаме с нараснало внимание вариантите за свързване. Добрата вест е, че с изключение на наложителните Wi-Fi (двубандов 2.4G/5G) и Bluetooth 5.0 безжични модули, този таблет разполага и с вграден 3G/4G модем за връзка през клетъчната мрежа – това е сериозен плюс за модела, защото дава еластичност и независимост на потребителите. Когато няма наличен Wi-Fi, може да се употребява клетъчната мрежа, като за задачата таблетът разполага и с два слота за сим карта. Наличен е и GPS модул за навигация.

Както се чака, е екипиран и с две камери – съществена с резолюция 16 мегапиксела за фотоси на пейзажи, хора и всичко друго, което ви харесва и желаете да съхраните в паметта на устройството, плюс предна камера с резолюция 8MP за селфи и видеоконференции.

Таблетът е наличен за поръчки в няколко разнообразни цвята

Таблетът с тегло от 0,5 кг се зарежда през USB Type-C порт, работи под ръководство на настояща операционна система Android 12 с голям брой оптимизации, има също общоприет 3,5-мм порт за слушалки, микрофон и представители. Предлага се в няколко цвята в комплект със захранващ кабел, OTG кабел и документи. 

Можете да купите преференциално този таблет тук: – на цена от €87,39 в онлайн магазина Cafago с безвъзмездна доставка в границите на няколко работни дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР