Андрей Слабаков скочи срещу Гергана Дончева, която преди дни се

...
Андрей Слабаков скочи срещу Гергана Дончева, която преди дни се
Коментари Харесай

Слабаков попиля Гери Дончева за случая със Сегал

Андрей Слабаков скочи против Гергана Дончева, която преди дни се оплака от полов тормоз от страна на Стивън Сегал. Според Слабаков тя сама си е отговорна, защото не стопира да се пуска полугола по малкия екран и в обществените мрежи.

„ Само вманиачен човек не би направил подмятания на жена, която му се появява в подобен тип “, съобщи Андрей. От предаването на „ На кафе “ включиха от Тайланд на скайп връзка Гери, а в студиото бе самият Слабаков. Дончева трябваше да приказва за сексневолите си със Стивън Сегал, а Андрей не остана безразличен към диалога.

„ Гледай я какво демонстрира, след това някой й бил отговорен “, сподели на Гала гащичките, които се подаваха от рокличката на Гери, написа blitz.bg.

„ Със Стивън Сегал ме срещна житейският път през 2015 година, когато той си търсеше асистентка и аз се съгласих да му бъда такава по време на неговото европейско турне. Той, с изключение на артист, е и музикант и турнето беше част от музикалната му кариера. След един от концертите той ме помоли да му направя масаж на ходилата. Аз помислих, че се майтапи и може би би трябвало да си потегли оттова, щом той упорства за такова нещо. След няколко дни изиска да му разтривам раменете, а след това изиска и лимфните възли, което аз изрично отхвърлих. Физически не ме е насилвал по никакъв метод, само че той знае, че съм известна персона в България и при мен няма да мине номерът му току-тъй. Но е имало девойки – негови асистентки, които бяха съгласни да му вършат масажите и са оставали в стаята му. Той беше неудовлетворен от това, че аз не се съгласявам и изиска да му намеря нова асистентка. Стивън непрекъснато ме караше да му диря азиатки, тъй като били скромни и постоянно съгласни с това, което ги молил “, показа Гери.

Тя споделя още, че той доста викал, карал се с личния състав си. Не се отнесъл уместно с Дончева и не платил престоя й там. Искал тя да замине с него в Съединени американски щати, откакто отказала, той не й платил. Най-вероятно Гери си прави ПР с тези сведения, защото до момента не ги е изнасяла в общественото пространство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР