Андрей Слабаков се бие като лъв в Европарламента и защитава

...
Андрей Слабаков се бие като лъв в Европарламента и защитава
Коментари Харесай

Джамбазки: Ще премахна незаконните постройки в циганските махали, ако ще и хан Аспарух да ги е строил


Андрей Слабаков се бие като лъв в Европарламента и пази българските ползи. Водя акция и вечер имам изявления в Европарламента. Може да го видите. Не съм подвел хората. Битката за София е политическа борба. За мен най-важното е да се отстранен два паметника на задгранични армии - на Съветската и на американските летци. Гей парадът също би трябвало да се спре. Ето това демонстрира кой е ляв и десен в политиката.

Това сподели в утринния блок на БТВ претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел ДжамбазкиАнгел Джамбазки
Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация –
. "Явявам се, тъй като Йорданка Фандъкова няма да свърши всичко. За това се кандидатирам. Тя няма да отстрани циганските гета. Въздухът няма да стане по-чист като им отстрани кюмбетата. Няма да сложи непрекъснат надзор в градския превоз, с цел да се спре едни хора да се возят гратис, а други да си заплащат билетчето. Това важи за всички жители, в това число и за пияните британски почитатели, които идват да гледат мач. Ако някой откаже, идва общинска полиция, товари го в камионетката и отива да копае градинки. Редът и сигурността в града ще го реализира с общинска полиция и камери за наблюдаване. В общинска полиция може да се притеглят хора с разнообразни преференции - да вземем за пример даването на квартири. Камери в София има, само че не са задоволително. Другото значимо са санкциите. При тях не е значим единствено размера, а и неизбежността ", разгласи Джамабзки.

"Ще отстрани противозаконните постройки в циганските махали, в случай че ще хан Аспарух да ги е построил. Тези хора ще си намерят квартири, ще се научат да работят, ще се научат, че не могат да вършат деца, с цел да взимат помощи. В София казусът с непорочност на въздуха се дължи на два съществени фактора - циганските махали, които е ясно, че ще бъдат отстранени и горенето на гащи, чорапи и гуми там. Трябва да продължи и газифицирането. Не би трябвало да се позволява банкрут на "Топлофикация ". Ние сигурно сме срещу приватизацията на сдружението в този миг, тъй като това ще е първа стъпка към банкрута. Трябва да се върне доверието в "Топлофикация ", безапелационен бе претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.

"В идеалния център на София не би трябвало да се строят високи здания. Високите здания би трябвало да се строят в покрайнините. Като евродепутат взимам общоприета заплата - 5 600 евро. Не знам какъв брой пари взима кметът на София. Аз не съм в политиката поради заплати. За мен това е идея. Одобрявам доста неща, които Йорданка Фандъкова е направила за София, само че има и доста, за които мога да я подлагам на критика. Това е повода да се кандидатирам ", приключи Джамбазки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР