Андрей Слабаков се бие като лъв в Европарламента и защитава

...
Андрей Слабаков се бие като лъв в Европарламента и защитава
Коментари Харесай

Джамбазки: Ще премахна циганските махали, ако ще и хан Аспарух да ги е строил

Андрей Слабаков се бие като лъв в Европарламента и пази българските ползи. Водя акция и вечер имам изявления в Европарламента. Може да го видите. Не съм подвел хората. Битката за софия е политическа борба. За мен най-важното е да се отстранен два паметника на задгранични армии - на Съветската и на американските летци. Гей парадът също би трябвало да се спре. Ето това демонстрира кой е ляв и десен в политиката.

Това сподели в утринния блок на БТВ претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. "Явявам се, тъй като Йорданка Фандъкова няма да свърши всичко. За това се кандидатирам. Тя няма да отстрани циганските гета. Въздухът няма да стане по-чист като им отстрани кюмбетата. Няма да сложи непрекъснат надзор в градския превоз, с цел да се спре едни хора да се возят гратис, а други да си заплащат билетчето. Това важи за всички жители, в това число и за пияните британски почитатели, които идват да гледат мач. Ако някой откаже, идва общинска полиция, товари го в камионетката и отива да копае градинки. Редът и сигурността в града ще го реализира с общинска полиция и камери за наблюдаване. В общинска полиция може да се притеглят хора с разнообразни преференции - да вземем за пример даването на квартири. Камери в София има, само че не са задоволително. Другото значимо са санкциите. При тях не е значим единствено размера, а и неизбежността ", разгласи Джамабзки.

"Ще отстрани противозаконните постройки в циганските махали, в случай че ще хан Аспарух да ги е построил. Тези хора ще си намерят квартири, ще се научат да работят, ще се научат, че не могат да вършат деца, с цел да взимат помощи. В София казусът с непорочност на въздуха се дължи на два съществени фактора - циганските махали, които е ясно, че ще бъдат отстранени и горенето на гащи, чорапи и гуми там. Трябва да продължи и газифицирането. Не би трябвало да се позволява банкрут на "Топлофикация ". Ние сигурно сме срещу приватизацията на сдружението в този миг, тъй като това ще е първа стъпка към банкрута. Трябва да се върне доверието в "Топлофикация ", безапелационен бе претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.

"В идеалния център на София не би трябвало да се строят високи здания. Високите здания би трябвало да се строят в покрайнините. Като евродепутат взимам общоприета заплата - 5 600 евро. Не знам какъв брой пари взима кметът на София. Аз не съм в политиката поради заплати. За мен това е идея. Одобрявам доста неща, които Йорданка Фандъкова е направила за София, само че има и доста, за които мога да я подлагам на критика. Това е повода да се кандидатирам ", приключи Джамбазки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР