Андрей Слабаков е бесен от случващото се в държавата!Ето какво

...
Андрей Слабаков е бесен от случващото се в държавата!Ето какво
Коментари Харесай

Андрей Слабаков унищожи елита: Превърнахте българите във втора категория хора в собствената ни държава

Андрей Слабаков е гневен от протичащото се в страната!

Ето какво разгласи:

Българите са второкласен хора в личната си страна! За мен демокрацията съществува тогава, когато народът има право освен да избира управниците си, само че и да ги смъква. Като в Древна Гърция. На нас ни е дадена единствено хипотетичната опция да ги избираме, а когато се самозабравят, няма никакви законни механизми да ги свалим и не да ги убием, като старите елини, само че най-малко да ги пратим в историята и да нямат право на никаква власт повече. Напротив. След като се докопат до властта, нашите политици стават недосегаеми и безконечни. С пръст не можеш да ги бутнеш. Не се сещат, че политиката не е единствено крадене, само че и отговорност към гласоподавателя! Нашите политици постоянно се разсейват и не помнят, че има отговорност.

Те се интересуват единствено от привилегиите, които ще получат, от далаверите, от назначенията, а какво става с народа не им пука. И в действителност въобще не помнят за същия този народ, който ги е избрал и който по закон им е шеф. Но това постоянно се не помни. Отнасят се към нас като към някакво стадо овце, което като му хвърлят по някоя бала сено, ще отиде и ще гласоподава за тях. И по този начин към този момент 26 години! И още по-лошото е, че ни накараха да се усещаме овце и да се съпротивляваме въобще. В естествените страни цели не са автомагистралите и енергетиката, а науката, образованието и културата. У нас и трите ги няма.

Науката я задушиха, образованието слезе на равнище четене и писане и по-скоро чатене, пък за културата да не приказваме. Бюджетът за нея е 0,4 % и повече отива за ремонт на театри, с цел да не паднат. Българското кино пък има пари тъкмо за един на ниска цена филм годишно. Знаете, че съм наследник на Петър Слабаков, знаете по какъв начин той беше изключван от Българска комунистическа партия няколко пъти, а след това основа „ Екогласност “, само че не мога да си изкривя душата, че преди се даваха повече пари за обучение, за просвета и за просвета. И се правеха стойностни филми, а народът беше просветен. Сега нито е просветен, нито схваща от същинска просвета, нито има някакви права, нито го броят въобще за народ. Напълно е обезправен за сметка на ромите и това го вижда всеки, само че мълчи.

Тотален парадокс е всички типове малцинства да имат повече права, в сравнение с естествените жители на тази страна. Това е тотална дискриминация на всички елементарни хора, които не са роми, не са хомосексуалисти, не са с други особености, а просто са си естествени хора. В една естествена страна всички имат идентични права! А сега е противоположното, което е цялостен кретенизъм. Нямам нищо срещу ромите, само че не съм склонен да се толерират. Не мога да приема, че човек, със приключен втори клас, който не може да чете и написа, кара кола и гази хората наред. Не мога да считам за обикновено в целия свят насилието над деца да се смята за педофилия и за него да се поставя затвор, а тук да го назоваваме особености на етноса – това е идиотизъм! Нямам нищо срещу ромите, в случай че не мога да не попитам откакто в България влязоха милиарди левове, с цел да бъдат интегрирани, къде са тези интегрираните? И къде отпътуваха парите?

Не насочвам празни обвинявания, нямам никакви доказателства кой е крал и какъв брой е крал, само че когато от една страна са пристигнали доста пари за някаква идея и когато резултатът е нулев, обикновената математика сочи, че или средствата са отишли другаде, или са попаднали в ръцете на цялостни некадърници и те не са съумели да вкарат в пътя най-малко един! Българите са второкласен хора в личната си страна! Това не е народна власт, а разпасаност за едни, които се усещат безнаказани и иго за другите, които малко да сгазят закона и осъдени. Впрочем някои са осъдени и без да нарушават закона. Наказани с бедност, обърканост и без право да желаят сметка от тези, които ги ръководят. Аз не желая да пребивавам в такава безправова и овчедушна страна! А вие? От нас зависи, братя българи. Само от нас, само че не вършим нищо. И това ужасно ме натъжава.

Автор: Андрей Слабаков

bulmedia.net



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР