Андрей Рубльов се въвлече в поредна драма срещу местен представител

...
Андрей Рубльов се въвлече в поредна драма срещу местен представител
Коментари Харесай

Трети пореден обрат над местен представител и финал за Рубльов в Марсилия!

Андрей Рубльов се въвлече в поредна драма против локален представител на шампионата в Марсилия, само че още веднъж резервира най-хубавото от себе си за края на срещата и откри място във финала. Руснакът откри седмицата с поврат против Ришар Гаске, а през вчерашния ден изоставаше с пробив в третия против Лука Пуй, като и в двата случая разочарова френската аудитория. Днес пък ситуацията беше безусловно идентично, тъй като международният номер седем надви над Бенжамен Бонзи в оспорвана борба, приключила с 6:3 4:6 6:3 в негова изгода, и по този начин ще се изправи против един всред Феликс Оже-Алиасим и квалификанта Роман Сафиулин.

Руснакът стартира в присъщото си високо движение, до момента в който Бонзи подхождаше прекомерно пасивно и това обезпечи голям брой лесни завършващи позиции за Рубльов, от които той се въползва и поведе с ранен пробив. Третият подложен обаче позволи прочут спад в своята централизация, което разреши на локалния любим да изравни резултата, но насладата му не продължи дълго и скоро сетът отиде в актива на по-високоранкирания състезател.

69-ият в света сподели напълно нов метод във втората част, където атакуваше постоянно с ретурите си и лишаваше от нужното време за подготовка своя конкурент. Тази тактичност сработи изцяло съгласно желанията на французина, защото станахме очевидци на доста по-висок брой неточности от другата страна на мрежата и общият резултат беше подравнен.

Рубльов сподели, че няма никакво желание да отстъпва и на бърза ръка се откъсна с 3:0 гейма напред в решителния сет. Оттам насетне двамата състезатели сервираха безупречно, а възможностите пред посрещачите на процедура отсъстваха, а това изцяло устройваше фаворизирания тенисист, чиито нерви устояха до последно и руснакът закономерно продължи към конфликта за трофея.

Superb
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР