Андрей Рубльов се намира в невероятна форма. Руснакът показва невероятно

...
Андрей Рубльов се намира в невероятна форма. Руснакът показва невероятно
Коментари Харесай

Рубльов: Възхищавам се на Надал

Андрей Рубльов се намира в невероятна форма. Руснакът демонстрира необикновено неизменност и напълно справедливо е един от най-хубавите в международния тенис. И въпреки че през предходната седмица, нещата за международния номер 8 в Доха не се получиха задоволително добре, в този момент той е окуражен за още една огромна купа в своята кариера.

Четвъртфиналистът от откритото състезание на Австралия през тази седмица е в Дубай, където ще гони следващо мощно показване. Все отново, една от младите звезди на тениса, показа на кого се възхищава същински и черпи ентусиазъм преди всеки дуел. Шампионът от Ротердам засвидетелства огромно почитание към Рафа Надал и съобщи, че се учи от испанеца на всичко.

„ Винаги съм се възхищавал на Рафа, този човек е моето огромно ентусиазъм. Той е същински първенец, човек с голям дух и темперамент, който в никакъв случай не се предава. Когато съм гледал негови мачове по малкия екран, постоянно си споделях, че, с цел да спечелвам, би трябвало да владея същата борбеност, и каквото и да става, в никакъв случай да не се предавам. Много хора не си дават сметка, какъв брой е мъчно това, тъй като животът ни предлага разнообразни провокации. Надал ме въодушевява с всичко, което прави, а това, че желае да е непрекъснато на върха е извънредно. Погледнете единствено даже купите му на Ролан Гарос, цели 13 трофея, а множеството мечтаем единствено за една купа от шлема. Уча се от Рафа и се стремя да бъда толкоз непрекъснат, колкото е той. Тепърва ще забележим какво ще реализира още в тениса, само че за мен Рафаел Надал постоянно ще бъде един от най-хубавите и велики спортисти за всички времена “, приключи Рубльов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР