Андрей Рубльов показа тенис на много високо ниво в четвъртфиналния

...
Андрей Рубльов показа тенис на много високо ниво в четвъртфиналния
Коментари Харесай

Рубльов след успеха над Григор: Днес диктувах играта и се представих отлично

Андрей Рубльов сподели тенис на доста високо равнище в четвъртфиналния си конфликт против Григор Димитров в Индиън Уелс и справедливо продължи към идващия стадий на шампионат. Така руснакът се класира справедливо за идната фаза на шампионата и удължи серията си на 13 следващи победи, а след това изрази задоволството си от успеха в своето изявление на корта:

" Днес в действителност се показах чудесно. От самото начало беше борба за превъзходство сред нас, тъй като и двамата искахме да играем нападателно, диктувайки хода на разиграванията от форхенд страната. В последна сметка съумях да установя първи надзор над срещата, което ми даде нужната убеденост. Откриващата част беше доста напрегната и изпуснах нервите си на няколко пъти, само че бързо се възвърнах. Все отново съм удовлетворен, че не разреших на страстите да ме завладеят в по-голяма степен, защото ми се е случвало неведнъж в предишното и евентуално можеше да се откажа от целия мач, в случай че бях позволил същия пробив на нула в края на даден сет.

Във втората част към този момент заиграх доста по-освободено на посрещане и вкарах огромна час от ретурите си в корта. По този метод взех основно преимущество, тъй като изискванията са в действителност сложни за сервиране, тъй че си осигурих нужните шансове да осъществявам най-малко един пробив и се възползвам от момента, с цел да си подсигурявам успеха " - приключи международният номер седем.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР