Андрей Райчев: В коалицията ПП-ДБ цъка бомба, ще има развод.

...
Андрей Райчев: В коалицията ПП-ДБ цъка бомба, ще има развод.
Коментари Харесай

Андрей Райчев: В коалицията ПП-ДБ цъка бомба, ще има развод


Андрей Райчев: В обединението ПП-ДБ цъка бомба, ще има бракоразвод. В обединението ПП-ДБ цъка бомба. Те ще са дружно до локалните избори. След това ще има бракоразвод. Този часовников механизъм цъка. Това мнение изрази социологът Андрей Райчев в ефира на Нова телевизия след изборите на 2-ри април и резултатите досега.

„ ГЕРБ са на крачка от своята легитимация. На тях не властта им е значима. Това ще стане или в случай че получат поддръжка, или в случай че дадат поддръжка “, заяви той.

„ По-важният въпрос е победи ли ГЕРБ. Отговорът е „ Да “. На предишните избори сборът от резултатите на Политическа партия и Демократична България беше по-голям от този на ГЕРБ. Сега, коалирани, те са на второ място. А ГЕРБ още веднъж е на първо. Първият извод е, че не порастват даже и дружно. Вторият въпрос е с кого биха могли да се съюзят. Като осъзнаят тези две неща, ще би трябвало да се търси излаз в границите на този парламент. Досега са мислили, че съставянето на държавно управление е през успеха. Сега те за първи път ще схванат, че изходът е в диалози, взаимни отстъпки и коалиция “, аргументира се Райчев.

Евелина Славкова от „ Тренд “ съобщи, че Политическа партия и Демократична България са в нова обстановка. „ Те бяха уверени в успеха си. Този резултат демонстрира, че Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ би трябвало да се съюзят. И на двете обединения ще им е мъчно да ръководят сами “, сподели тя.

Относно резултатите от тези избори тя добави, че забавното е, че „ Възраждане “ пораства, а упованията, че хартията ще върне солидни гласоподаватели към Българска социалистическа партия, не са се осъществили.

„ Изненадата е Слави Трифонов. Има Такъв Народ сподели, че може да се върнеш в Народното събрание без да се коалираш с някого “, сподели още тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР