Андрей Новаков от ГЕРБ има огромно самочувствие, че като евродепутат

...
Андрей Новаков от ГЕРБ има огромно самочувствие, че като евродепутат
Коментари Харесай

Радостно грухтене, че сме с най-бедните райони в най-бедната държава

Андрей Новаков от ГЕРБ има голямо самочувствие, че като евродепутат прави верни неща за България. Вчера се похвали онлайн от Брюксел, че страната ни ще получи спомагателни целеви средства от Европейски Съюз. Това се случвало и с помощта на него, като вносител и съавтор на Общия правилник за ръководство на средствата.
Новаков обаче се изпусна, а и нямаше по какъв начин да скрие, че спомагателните 200 млн евро са за най-слабо развитите региони в Евросъюза. Най-слабо развитите в най-бедната страна в Европейски Съюз. За 11 години ръководство на ГЕРБ той, партията му и нейният водач Борисов това са постигнали – най-бедни региони в най-бедна страна. Новаков го сподели с радостно неспокойствие в гласа и с възприятие за патриотично изпълнен дълг. И малките екрани грюхтят от трогване: Ах, какъв брой хубава вест. Това по-малко срамно ли е от присъединяване в гей ваучър, приключил на водосточната тръба на постройка в Брюксел за унгарския сътрудник на Новаков Йозеф Сайер?...

Освен това Новаков пропусна да заяви, че това са планувани, а не сигурни средства. За да се получат трябват планове, които да бъдат утвърдени. Дали това ще се случи - никой не знае.

Всеки българин, приключил сполучливо трети клас, знае, че тези пари, даже да тръгнат насам, няма да стигнат до хората, а ще потънат във фирмите-приятели на властта.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР