Андрей Луканов е казвал репликата Господа, назначавам ви за милионери“

...
Андрей Луканов е казвал репликата Господа, назначавам ви за милионери“
Коментари Харесай

Иво Недялков: Схеми съм виждал и на кръчмарски салфетки. Така беше и с ”Химко-Враца”

Андрей Луканов е казвал репликата „ Господа, назначавам ви за милионери “ и на други срещи. След това изречението беше извадено от подтекста. Тогава решение се сведе едно решение на Политбюро, като се промени икономическия ред в страната. Това сподели предприемачът Иво Недялков по БТВ.
На въпросната среща участваха партиен и икономически актив. Имена не желая да загатвам, тъй като те потеглиха да отхвърлят. Излиза, че надали не аз разпалвам този случай. 17 млн. лв. съм теглил креди и не съм се отчитал на никого. Никаква гаранция не съм давал. Преведоха ми ги от банката. Кредитът беше левов, само че връщаш 1/10-та. Всички далавери са заченати от политиците. Винаги си оставят законови малки врати, откъдето да се промушат.

Списъкът, в случай че е някакво изследване на благосъстоянието, това е дребна част, която те са имали. Сумите са били доста повече, от това, което написа вътре. Вероятно е правена рекапитулация на кого може да се разчита. Продължително време е работено само че този лист, може би две години. Обикновено такива описи се вършат при финансова скица кой с какъв брой ще взе участие. Схеми съм виждал и на кръчмарски салфетки. Така нашия „ Химко- Враца “ беше разпределен на салфетка. Ясно е до каква степен стигнаха нещата-предприятието го няма. Имаше предприятия, които бяха набелязани да бъдат приватизирани за да бъдат премахнати.

Сега на задържаните ще им скъсат нервите. Дано да да има годни доказателства, да не дават хората една трета от живота си, с цел да потвърждават, че са почтени. Прокуратурата би трябвало да се насочат към добре потвърдени обвинявания. По отношение на приватизацията би трябвало да се пристъпи по различен метод. Няма по какъв начин да върнем отминалостта обратно. Трябва да има цялостно разсекретяване и да се изведат всички данни от този интервал, с цел да се види кой с кого и какво е направил.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР