Андрей Жеков вече не е старши треньор на мъжкия волейболен

...
Андрей Жеков вече не е старши треньор на мъжкия волейболен
Коментари Харесай

Андрей Жеков вече не е треньор на Левски София

Андрей Жеков към този момент не е старши треньор на мъжкия волейболен тим на Левски София. Договорът на наставника изтича през лятото и управлението на клуба взе решение да потърси нови разновидности за бъдещето на тима, оповестиха публично от лагера на " сините ".

През предходната година Левски София стигна до бронзовите медали в Суперлигата, само че този сезон приключи на шеста позиция.

" Андрей има значим принос за израстването на нашите млади състезатели, които към този момент получават все по-ключова роля в представителния отбор. Благодарим му за цялостната отдаденост в уговорката към нашия план. Той се потвърди като извънреден експерт. Обсъдихме разновидности за продължение на нашето съдействие и развиването на Андрей в границите на клуба, само че на този стадий ще поемем по разнообразни пътища. Решението цели надграждане, което да способства в допълнение за построяването на младите ни състезатели. За нас е доста значимо и мъжкият тим да осъществя оптимално капацитета си и да се бори за призово класиране в Суперлигата. Пожелаваме на Андрей да продължи да развива своята треньорска кариера и да реализира доста триумфи. Надяваме се един ден още веднъж да работим дружно ", разяснява съпредседателят на клуба Владимир Николов.

" Благодарен съм за дадената ми опция да пускам треньорската си кариера в Левски София. Смятам, че отдадената и целеустремена работа през тези три години оказа помощ за развиването на младите състезатели в клуба. Показателно е представянето им в другите шампионски обединения на шампионатите за подрастващи за този интервал, както и одобряването им като водещи състезатели в националните тимове на съответната възраст. Сигурен съм, че ги чака положително бъдеще, притискам им палци и ще продължа да проследявам развиването им ", съобщи от своя страна Жеков.
 Любо Ганев: Няма по какъв начин да вземем домакинство за Париж 2024
Любо Ганев: Няма по какъв начин да вземем домакинство за Париж 2024

Вижте какво сподели президентът на БФВ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР