Андрей Жеков ще води и мъжкия волейболен отбор на Левски

...
Андрей Жеков ще води и мъжкия волейболен отбор на Левски
Коментари Харесай

Андрей Жеков заменя Владо Николов на кормилото на Левски

Андрей Жеков ще води и мъжкия волейболен тим на Левски София през сегашния сезон на Суперлигата. Той заменя на поста Владимир Николов, който бе отпред на отбора през последните две години.

Николов ще се концентрира върху организационните каузи на клуба и превръщането му в един от водещите у нас. Дългогодишният капитан на националния тим е президент на Левски София, като от есента на 2017 година съчетаваше и треньорската функционалност.

Жеков бе притеглен в клуба през март като помощник на Николов, а през този сезон е старши треньор на тима за юноши до 19 година, който стартира с две безапелационни победи присъединяване си в шампионата. Петима от състезателите в тази групировка са значима част и от мъжкия тим. Дебютът на някогашния разпределител отпред на представителния тим ще бъде на следващия ден против носителя на суперкупата Хебър. Срещата е от 18,30 ч в зала „ Христо Ботев ”.

„ Андрей Жеков да заеме мястото ми бе най-логичното нещо. Той бе поканен в клуба точно с една дълготрайна цел, обвързвана с мъжкия тим. Андрей получи задоволително време, с цел да се ориентира в ситуацията и имам вяра, че в този момент е най-подходящият миг да поеме нещата. Ще има цялата поддържа от мен и сътрудниците ми в Левски София и му поисквам триумф. Пред нас има доста работа в учредителен проект и желая да вложа повече сила в тази посока. Предстои ни разкриване на напълно нова спортна база, с което са свързани доста старания – както в подготвителния интервал, по този начин и в първите месеци след практическото й довеждане докрай. Надявам се още през още през идната година резултатите от нашата работа да стартират да се виждат ”, разяснява Николов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР