Андрей Арнаудов и Николай Облаков коментираха в студиото на izbori.bg

...
Андрей Арнаудов и Николай Облаков коментираха в студиото на izbori.bg
Коментари Харесай

Николай Облаков: Европейците са за ЕС, но не искат той да им се бърка в нещата

Андрей Арнаудов и Николай Облаков разясниха в студиото на izbori.bg на кръстопът ли е Европа.

"Промяната в Европа към този момент можем да я забележим в съвсем всички страни ", разяснява Облаков.

Според Арнаудов прецизен отговор обаче на този въпрос не може да се даде. Нека да създадем първо България такава, каквато желаеме да я забележим, разясни той.

"Не желаеме раздробяване на Европейски Съюз и сходни нелепости, които се вменяват през днешния ден. Мисля, че българският гласоподавател сносно го схваща това ", съобщи Облаков.

Той разяснява и разграничена ли е Европа и аргументите да се твърди това.

"Подозирам, че западноевропейците осъзнават по - добре евроизборите от българите. Но това е обикновено ", сподели Арнаудпв, а Облаков съобщи, че не е склонен с това изказване и подсети, че изборната интензивност е много ниска във всички страни в Европа. "Ниската избиерателна интензивност даже е знак, че сме се доближили до Европа ", сподели той.

На въпрос имат вяра ли хората в европейските институции, Облаков отговори, че се има вяра. "Европейците са "за " Европейски Съюз, само че не желаят той да им се бърка в нещата ", изясни той. Арнаудова подсети, че не идеологиите образуват целия ни живот, а обособените човеци.

Малко след 20.00 часа станаха и ясни първите резултати от евроизборите у нас. ГЕРБ - Съюз на демократичните сили печели европейските избори с близо 30.5% от гласовете на гласоподавателите. Българска социалистическа партия остават втори с 23.5%. Третото място е за Движението за права и свободи с 14.0%.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР