Андрей Арнаудов и Емануела Толева са заедно като семейство вече

...
Андрей Арнаудов и Емануела Толева са заедно като семейство вече
Коментари Харесай

Кой командва вкъщи: Андрей Арнаудов вбеси зрителите с отношението към жена си в ефир! (ВИЖ ТУК)

Андрей Арнаудов и Емануела Толева са дружно като семейство към този момент много години. Двамата имат едно дете и до момента изглеждаше по този начин, като че ли продуцентът си е намерил майстора (или по-точно майсторицата)... Знаем, че всички предходни връзки на Андрей се разпадаха, а бракът му със сръбкинята Даниела Яков завърши със абсурден и унищожителен за нея бракоразвод.

Всички имаха вяра, че манекенката Емануела е хванала крепко юздите на някогашния плейбой, само че какво се оказа. Истината е тъкмо в противоположното - просто Арнаудов най-сетне си е намерил жена, която да си мълчи и да го слуша. Това стана ясно през днешния ден, по време на гостуването им при Георги Любенов по Българска национална телевизия.

През целия диалог те сякаш бяха двама, а говореше единствено Андрей. Нещо повече - той очевидно не остави жена си да се изкаже като безпардонно я прекъсваше в мига, в който опита да си отвори устата.

" Ох, той у нас с часове може и дума да не изрече, само че като отиде в ефир и е толкоз разговорлив, несъмнено е от професионалното деформиране ", опита се да излезе от обстановка Емануела, само че усмивката й бе много " крива ".

Тя призна обаче нещо, от което и тази на мъжа й се изкриви. А точно, че когато работи дружно с него в планове и продукции, в никакъв случай не знае какъв брой пари ще получи и какъв брой той ще реши да й даде.

Това по този начин разяри някои зрителки, че те мигновено нападнаха Арнаудов в мрежата, наричайки го деспот.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР