Андреа точно излезе от войната с „Пайнер” и веднага се

...
Андреа точно излезе от войната с „Пайнер” и веднага се
Коментари Харесай

Андреа скочи на Мармалад и Глория Петкова заради стара песен

Андреа тъкмо излезе от войната с „ Пайнер” и незабавно се забърка в нова, освен това с няколко ВИП-а едновременно. Певицата се ядоса на предаването „ Мармалад”, което направи ранглиста на най-прочутите дуети сред български и непознати реализатори. В нея два дуета на Андреа, неизвестно за какво назова в плана Сахара и Шаги са класирани на последното място №10. Песните са много остарели, само че това не пречи на русата изпълнителка да си ги обича.



Сред коментаторите в предаването е и устата Глория Петкова, която незабавно попита кой е спонсор на парчето, а това породи гнева на почитателите на Андреа. Те напряко бомбардираха телефона на Петкова с обиди за нейните музикални опити и я посъветваха да не се отваря на някогашната на Кобрата. Глория, която не за първи път има алъш-вериш с попфолк изпълнителки, първо погледна с подигравка на обидите, само че след това призна, че смехът й секнал.



Андреа пък написа особено послание към шоуто „ Мармалад”, което водят Иво Аръков и Радост Драганова, с цел да се оплаче, че е неодоценена. „ Само един съвет, когато си в сходна ранглиста, съгласно мен е редно да се има поради не кой е платил дуета с интернационалната звезда и коя тъкмо е тя. А това какъв брой огромен триумф и до какъв брой територии в международен мащаб е достигнала. В този случай считам, че парчето ни "I wanna " с Shaggy и Bob Sinclar, което покори над 30 страни и попадна в редица международни чартове, като не приказваме единствено за Балканите.



Това е точно задачата на една такава ария, била тя в дует или не! Дано за в бъдеще, когато вършиме "класации ", да имате малко по-компетентно мнение за такива планове и задачата, която имат и какъв тъкмо е триумфът обвързван с тях”. Явно въпросът за парите е много изнервящ, само че и основен за Андреа в епохата без Кобрата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР