Андреа се връща във времето на ученическите си години и

...
Андреа се връща във времето на ученическите си години и
Коментари Харесай

Андреа призна, че е тормозена и бита

Андреа се връща във времето на ученическите си години и споделя за тежък интервал, който е преодоляла. Певицата за първи път признава, че била унизена и бита от момчета в учебно заведение.

Искала обаче сама да се оправи с това тестване и макар че не казвала на родителите си, те разбрали за протичащото се с нея, като я видели посинена и пребита. Тогава татко й се намесил и отишъл в учебното заведение да се разправя с побойниците.

“Аз се записах на айкидо, имам колан, записах се на бокс, още преди да се познавам с Кубрат. Винаги съм казвала, че няма никой да ме бутне и никой няма да ми оказва помощ в живота, че сама ще се оправям ” – споделя певицата в подкаста на Глориа Йорданова.

По думите й казусът с насилието против Дебора от последния месец я е докарал до цялостен срив.

“Сега към този момент считам, че не е вярно, че има девойки, които не могат да се оправят. Изведнъж това ме докара до цялостен срив – това, което видях, че се случва с това момиче. Много ми се отрази… Аз съм и прочувствена. Направих си две седмици отмора, лекарят ми предложи успокоителни, с цел да нямам тревога ”- безапелационна е тя.

Андреа разкрива още каква е била повода да посегне към алкохола.

“Спрях алкохола, то беше елементарно за мен, тъй като в никакъв случай не съм имала потребност от него, просто имах потребност да не се усещам зле. Мисля, че за тия неща би трябвало да се приказва ” – акцентира попфолк звездата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР