Андреа реши отново да провокира, като този път избра да

...
Андреа реши отново да провокира, като този път избра да
Коментари Харесай

Защо Андреа се чекне на гроба на Вазов?

Андреа реши още веднъж да предизвика, като този път избра да се мята гола към гроба на Иван Вазов. Блондинката снима клип точно от последния дом на писателя. Фолкпевицата сподели най-актуалната си ария, която съставлява кавър на известната сръбска творба „ Джанъм ”. Блондинката показа, че Патриарха на българската литература е познавал баба й и посред диалозите си с нея й е споделил, че не трябва да стопира да пее, написа " Уикенд ".

„ Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди почти 100 години сподели на прабаба ми Ана, че би трябвало да продължи да пее. Даде й роза, когато пееше в спектакъл „ Ренесанс ” и заместваше Мими Балканска, както написа в дневника й. Но прародител не даде. Каза, че певиците не са почтени дами. Аз направих този кавър за теб! ”, написа Андреа в описанието на видеото. Изпълнителката приказва за случката като очевидец, нищо че събитията датират отпреди съвсем 100 години. Явно има добра памет и е била жива тогава – подиграват й се колежки за неразбираемата мисъл. Описанието на русокоската за песента й бълваше от правописни и пунктуационни неточности - към 10 в 7 фрази.



„ Позор! Тази „ чалга ” просвета извая цели генерации без полезности и мисъл за бъдеще ”, разясняват консуматори в обществените мрежи видеото. Андреа пее на сръбски баладата, чийто текст е за болката, която няма с кого да споделиш, и за самотата. Въпреки сълзите на някогашната на Кубрат Пулев, клипът бе жигосан в обществените мрежи. Във видеото русокоската е с дълга черна рокля, чиято цепка стартира от хълбока, а деколтето й е до пъпа. В този тип Андреа се мята от болежка върху гроба на починалия публицист.



Хайде и силиконът да е на показ

„ Позор! Преди време една певачка се кърша на камбанарията на храм до Самоков, през днешния ден друга е с клип на гроба на Иван Вазов. Еманация на загиващ морал и напредък на простотията! ”, реагира евродепутатът Ангел Джамбазки и изиска реакция от Столична община и Съвет за електронни медии.

Андреа непрекъснато приказва за баба си, дядо си, прабаба си и цялата си рода, която е от интелигентни хора на изкуството. В хвалбите й няма нищо неприятно, стига роднините й да не са единственото й достолепие, а да надгражда над богатата родова биография.



Не, Андреа не получава оргазъм, това са страсти от тъга. Зад главата й е гробът на Вазов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР