Андреа пуска нова песен и реши да я рекламира както

...
Андреа пуска нова песен и реши да я рекламира както
Коментари Харесай

Андреа пуска нова песен гола

Андреа пуска нова ария и реши да я популяризира както винаги-гола. Тя от дълго време не бе изненадвала с ново парче, по тази причина феновете й демонстрираха сериозен интерес по кое време тъкмо излиза то. Засега Андреа не открива тайната, само че част от почитателите за разочаровани, че няма да чуят ария на български.

Те чакаха Андреа да пусне парчето на Оцко, за което тя загатваше няколко пъти в обществените мрежи. Вместо него, русокоската пуска Gimme your love, а Hotnews.bg припомня, че преди шест години парче със същото заглавие изпя британската тайфа Морчиба. Хит с съвсем същото име има и ZZ Top=„ Никога не съм си мислила, че това ще се случи! Че ще живеем по този метод, и че ще дойдат такива времена! Силно се надявам, че всичко ще се оправи и че ни чака хубаво бъдеще!

Изолацията и това, че седим у дома може би е най-правилното решение! Естествено е да ни липсва естествения метод на живот. И на мен ми липсва, по тази причина взех решение да ви развеселявам с една нова ария, която готвех дълго време! Музиката постоянно е сплотявала и обединявала хората! Дано съумея да повдигна духа ви най-малко малко! Обичам Ви и знам, че Господ е с нас”, подгрява публиката Андреа.

фотография: инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР