Андреа призна в онлайн разговор с фенове, че работи по

...
Андреа призна в онлайн разговор с фенове, че работи по
Коментари Харесай

Еха! Андреа разби хейтърите - направи невероятно признание

Андреа призна в онлайн диалог с почитатели, че работи по пет песни сега. Това обаче няма да попречи на пристрастеността ѝ към пътешествията, написа Burgas24.

" Много години не си взимах почивки. Никъде не пътувах за мое наслаждение, макар че постоянно комбинирам работата със фотоси, на никое място не отивам просто ей по този начин някъде ", показа Андреа.
                             

Тя се включи от гръцкия остров Миконос, където до преди дни бе с екипа си от гримьор, коафьор и несъмнено, фотографа Тибор Голоб, с който нормално пътува.
                             

" И в този момент, може би ми се живее малко повече от преди. Аз обичам работата си, само че някой път ти се желае просто да пътуваш повече, да живееш малко по-различен живот, да промениш живота си ", споделя Андреа.

Андреа промени целите си след трагичната разлъка с Кубрат през 2020 година Тогава певицата даже потегли на психолог.

Днес Андреа очевидно се усеща по-добре и физически, и душевен. Наскоро се появи дуетно парче - " Интуиция ", с известна арменска звезда - Саргис Авестисян. Пак работата я води в Албания, където работи по три нови части.

" Така че дотук работя по пет песни. Просто не съм снимала клипове на този стадий, само че ще фотографирам ", разяснява Андреа.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР