Андреа прекара почти цялата нощ на 10-и срещу 11-и март

...
Андреа прекара почти цялата нощ на 10-и срещу 11-и март
Коментари Харесай

Андреа се кефи: Пак съм с Кобрата! Умрете си от яд!

Андреа прекара съвсем цялата нощ на 10-и против 11-и март в издание на архивни фотоси с Кубрат в профила си в Инстаграм. Първите снимки се появиха към среднощ, а певицата продължи да пуска нови и нови съвсем до зазоряване. Тя умъртви часове наред в ровене в общия си фотоархив с Кубрат. Беше извадила фотоси още от зората на връзката си с него, когато е била съвсем дете, а той – напълно млад състезател, който е можел единствено да мечтае за международна популярност. Дни по-рано певицата удостовери в чат с почитатели, че ще бъде в залата, когато Кобрата се изправи против Антъни Джошуа на 20 юни. По този метод тя недвусмислено сподели, че още веднъж е с боксьора и най-малко към този момент няма никакво желание да се разделя с него.

Отношенията сред пухкавата певица и нейния обичан се клатят от предходната пролет. През лятото пък се разчу, че двойката е разграничена, а като причина за този трагичен завършек на връзката им бе посочено, че Пулев имал паралелна връзка с млада гимнастичка. Дали в тези клюки е имало най-малко зрънце истина, никой досега не е удостоверил. Почти несъмнено е обаче, че от самото начало на тази разлъка Андреа не е погледнала различен мъж. Вероятно това е една от аргументите Кубрат да не спре да търси контакт с нея – той бил сигурен, че каквито и гафове да прави, певицата вечно ще му остане вярна.

Очевидно двойката последователно е почнала да стопля връзките, тъй като през ноември бе засечена в хотел в Пловдив. А през днешния ден Андреа към този момент публично обявява, че още веднъж е „ Пулевица”. Според източници на „ Уикенд”, певицата желала да натрие носовете на всички златотърсачки, които точат зъби за мъжа ѝ. „ Каквото и да прави, Кубрат постоянно ще се връща при мен! Всички, които са му навити, могат да умрат от гняв!”, тържествувала русокоската.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР