Андреа потвърди новината, че отново е скъсала с Кубрат Пулев

...
Андреа потвърди новината, че отново е скъсала с Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Андреа:Кобрата ми изневерява

Андреа удостовери новината, че още веднъж е скъсала с Кубрат Пулев с дълъг пост в обществените мрежи. Тя упрекна спортиста, че й изневерявал и разгласи, че е свободна: „ След 13-годишна връзка, може би е,,нормално”, да изневериш на индивида до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...Това евентуално е разликата ценностната система и морал сред хората! Лично за себе си бих споделила, че в никакъв случай не бих го направила, бих прекратила непосредствено и изрично връзките си с мъжа до мен!

Явно държанието ми и правилата ми са,,по-мъжки” от много,,смели” мъже! В моят случай, за жалост аз се подведох, че познавам добре половинката си, само че се оказа, че единствено аз в дребна България, не съм знаела, че,,бъдещият ми съпруг” си има съществени гаджета:) Знам, че пъклен доста дами са минали през това, което занапред ще преминавам аз, сигурно не се окайвам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена!

Виждам позитивите и уроците от обстановката ми, екстрахирам нейните изгоди! Единственото нещо, което за мен ще остане необикновено е по какъв начин индивида до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, до момента в който ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков миг в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, за какво си по отношение на дамата до теб с неистини от рода на,,Тя е болна”, "Тя ще се самоубие”,,,Тя е съсипана”,,,Тя е луда”, "Тя е на тежки лекарства”.....а в действителност да молиш дамата до себе си,,Моля те роди ми дете”,,,Бъди моя брачна половинка,стига с тази кариера “.....

Не бих споделила, че съм неуместно момиче, очевидно имах вяра в добротата или най-малко, че към момента има качествени и лоялни хора, само че се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и неистини! Успех”, написа Андреа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на Май 16, 2020 в 5:31 PDT

фотография:инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР