Андреа посети гроба на Преподобна Стойна – ученичката на баба

...
Андреа посети гроба на Преподобна Стойна – ученичката на баба
Коментари Харесай

Андреа търси помощ от Преподобна Стойна

Андреа посети гроба на Преподобна Стойна – ученичката на баба Ванга. Вярващите са безапелационни, че там има чудодейна мощ, която цери разнообразни заболявания и оказва помощ на обезверени майки, които дълго време не забременяват. Според легендата вековното дърво, до което се снима Андреа, оказва помощ на мнозина да излекуват неплодородие. Чинарът е на повече от 1300 години, а поверието гласи, че всеки, който седне и се полюлее на люлката в клоните му, ще успее да отглежда своя рожба. Андреа, която от близо два месеца публична е разграничена с Кубрат Пулев, се обърна към светицата, с цел да се отърве от всичко отрицателно живота си. Според слуховете от последните години точно проблеми със забременяването обтягат връзките сред Кобрата и Андреа. В медиите доста пъти е писано, че Андрея минава през хормонални лечения и това става една от аргументите за качване на килограми.



Самата певица написа под фотографията от с. Златолист: „ Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя силата, да чуя вятъра, който навява сред листата му като, че хиляди души, мигове, болки и благополучие са стартирани в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от основаването на българската страна! Чудото тук витае на всички места. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за Вас, за околните Ви хора, за житейския си път. Мястото е необикновено красиво, а хилядолетният, възвишен чинар в двора на църквата вменява изумително успокоение - като че ли времето е спряло ".

Русокосата изпълнителка отнесе много отрицателни мнения за неприличното облекло, с което идва на такова свято място. Недоброжелатели недоволстват поради оскъдните облекла, които по този начин или другояче са запазена марка на 33-годишната чалгаджийка, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР