Андреа най-после демонстрира новия си бюст, който ремонтира в турска

...
Андреа най-после демонстрира новия си бюст, който ремонтира в турска
Коментари Харесай

Гърдите на Андреа вече не висят до пъпа

Андреа най-сетне показва новия си бюст, който ремонтира в турска клиника преди месец. Тези дни прясно модифицираната изпълнителка популяризира фотоси по бански. От горещите фрагменти се вижда, че към този момент е с хубави и стегнати гърди, а провисналият й силикон е в историята, писа  „ Уикенд ”.

Фолкаджийката изкара към седмица в болница в южната ни съседка. Първоначално даже се появиха клюки, че двамата с Кубрат Пулев вършат инвитро бебе, тъй като блондито пусна фотография от болничната стая, само че не разкри какво прави там. Едва в следствие Теодора Андреева, както е същинското име на чалга дивата, съвсем призна, че е сменила старите си импланти в бюста, които се нуждаеха от незабавна промяна.

Андреа най-сетне е взела вярно решение и се е престрашила да легне още веднъж на операционната маса. Предишните цици на русокоската бяха в окаяно положение и висяха горе-долу до кръста. Андреа твърди, че се е доверила на един от най-хубавите хирурзи , експерт в уголемяването на гърди. В последните години някогашната пайнерка постоянно отнасяше рецензия от почитателите си поради визията й, което пък принуждаваше изпълнителката да употребява стратегии за обработка на фотосите, преди да ги показа в мрежата.
„ Да си лекар не е единствено да бъдеш експерт, само че и да си превъзходен като човек. Късметлийка съм, че имах опцията да се срещна с доктор Онур и да бъда под неговата грижа. Благодарение на него се усещам в сигурност ", написа Андреа под кадър от клиниката.

Тя към този момент се е възстановила изцяло след интервенцията и гордо пъчи новия си бюст, който не можем да отречем, че наподобява стегнат и доста по-добре от остарелия, само че стои леко необичайно и много нагоре. „ Явно Андреа се е презастраховала против провисване и до е вдигнала имплантите до шията ”, заливат се от смях почитатели на фолк изпълнителката.
Прави усещане, че русокоската е и с нови големи устни, които й седят извънредно. Отделно бившата-настоящата на Кубрат Пулев не е вталила задоволително лицето си с фотошоп, тъй като от близкия кадър се виждат големите й бузи и си личат непотребните й кила. Определено лицето й няма общо с изпитата и „ остра ” физиономия на сапаревобанската русокоска от „ пипнатите ” й фото фрагменти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР