Андреа Мичъл от MSNBC изглежда се съмняваше в точността на

...
Андреа Мичъл от MSNBC изглежда се съмняваше в точността на
Коментари Харесай

Андреа Мичъл отхвърля анкетата на собствената си мрежа, предполага, че ентусиазмът за Байдън може да е „по-голям, отколкото си мислим“

Андреа Мичъл от MSNBC наподобява се съмняваше в точността на анкетата на личната си мрежа от Супер вторник, спекулирайки че гласоподавателите може да поддържат президента Байдън повече, в сравнение с демонстрират социологическите изследвания.

Мичъл сподели, че „ ентусиазмът “ към Байдън може да е „ по-голям, в сравнение с си мислим “ по време на полемика в ефир със старши политически редактор на NBC News Марк Мъри в сряда.

Мъри твърди, че забележителен брой гласоподаватели на Ники Хейли биха могли да бъдат по-склонни да гласоподават за Байдън пред някогашния президент Тръмп поради обстоятелството, че 51% от гласоподавателите на Хейли във Вирджиния споделиха, че утвърждават работата на Байдън като президент.

" Този резултат ме [навежда] на мисълта, че може би разликата от пет точки в анкетата на New York Times и нашата анкета за директния мач не е напълно точна “, сподели Мичъл. „ Може би ентусиазмът за Джо Байдън е, както твърди акцията им, по-голям, в сравнение с си мислим, щом т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР