Андреа, която загатна чрез публикация в Инстаграм, че вероятно е

...
Андреа, която загатна чрез публикация в Инстаграм, че вероятно е
Коментари Харесай

Андреа гола, Кубрат нахилен

Андреа, която загатна посредством обява в Инстаграм, че евентуално е поставила завършек на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, още веднъж направи по този начин, че да прикове вниманието. Певицата се появи чисто гола от ваната. Феновете й разтълкуваха това като опит тя да нервира Кобрата.



Според вестник „ България през днешния ден “ обаче тя просто си търси ново гадже. Докато беше още прохождаща в шоубизнеса, Андреа постоянно показваше, сякаш несъзнателно, я дупе, я гърда. От няколко дни, откогато разгласи, че е необвързана, Андреа стартира да пуска все по-разголени фрагменти в обществените мрежи. Блондинката не крие съвсем нищо на скандално фото, на което е полегнала чисто гола, насапунисана с пяна във ваната. "О, птица на душата ми, отлети в този момент, тъй като владея 100 крепостни кули ", написа русата хала под фотографията. На друга фотография тя се дупи с сексуален бански край басейн.

За последно Андреа шашна почитателите си в нощен клуб във Видин, където изпя шлагерите си. Самата звезда разгласи при раздялата си с Кобрата, че е прекомерно млада, с цел да се омъжи, само че и прекомерно остаряла, с цел да играе детски игри.
Междувременно Кубрат си пусна фотоси от Палма де Майорка, на които се вижда по какъв начин тренира интензивно макар жегата. Той се усмихва необятно и не крие положителното с въодушевление.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР