Андреа е моята слабост. Тя най-много се възползва от прекомерна

...
Андреа е моята слабост. Тя най-много се възползва от прекомерна
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Андреа се възползва от прекомерната ми доброта, разлигави се, а вече искам деца

" Андреа е моята уязвимост. Тя най-вече се възползва от несъразмерна ми добрина към хората. Даже злоупотребява с това. Може би и аз съм отговорен, тя по този начин да се разлигави. " С тези думи боксьорът Кубрат Пулев изненадващо разкри детайлности за връзката си с фолкпевицата Андреа в телевизионно изявление.

Най-известният ни боксьор даде да се разбере, че доста желае да има деца. На този стадий във връзката му с фолкпевицата това е невероятно. Пулев загатна, че с русокоската имат компликации във връзката си, само че на този стадий са дружно.

" С нея е конфликт на характери, но се надявам да се изгладят нещата и всичко да е наред ", чертае прогнози за бъдещето най-хубавият ни боксьор.

Кубрат не крие, че се усеща осъществен в професионален проект, само че не и в персонален. Според него починалият му татко би му се скарал, че толкоз доста е изостанал със основаването на същинско семейство, пише  " България Днес ".

" Много е значимо, когато човек има всичко да го оцени. Да оцени и индивида до себе си. Готов съм да имам семейство от момента, в който навърших 30 години. Тогава имах към този момент пари, харчех по заведения, само че се чудех какво върша там ", споделя Пулев.

Шампионът си дава ясна сметка, че Андреа скоро би трябвало да смени сцената със промяната на пелени. " Времевият обръч се стеснява най-много за нея. Да имам деца ще е огромен триумф и аз в действителност го желая. Надявам се скоро да се трансформират нещата в тази посока ", пожелава си за новата година боксьорът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР