Андреа Банда Банда май държи доста изкъсо гаджето си Иван

...
Андреа Банда Банда май държи доста изкъсо гаджето си Иван
Коментари Харесай

Попиляха Андреа Банда Банда, била се гаврила с гаджето си

Андреа Банда Банда май държи много изкъсо гаджето си Иван Ганчев, с който са двойка в последните шест години. Амбицията на някогашната панелистка от " На кафе " втрещи почитателите й в обществените мрежи, съгласно които мъжът до нея е напряко за ожалване.

39-годишният финансист, който е със устойчиво обучение и кариера, към момента не се е решил да предложи брак на обичаната си, макар че двамата неотдавна се придвижиха в ново жилище в столичния квартал " Лозенец ". И вероятно детинското й поведение съществено накланя везната в посока това да не се случи скоро.

" Той е много сериозен човек. Занимава се с финанси. Дано не срещне някоя добра жена, която да му покаже какво е да живееш с половинка без паник офанзиви и бодърствуване ", признава инфлуенсърката.

Финансистът не е от инцидентно семейство и има заможни родители, сходно на Банда, чийто татко е милионер, занимаващ се с възобновими енергийни източници и coлaрни панели. Мъжът на брюнетката не може да кара, само че пък има персонален водач, който го вози където пожелае, похвали се преди време Андреа и сама дефинира мъжа си за " злобар " и " старче ". Грубото отношение, което показва обаче, й навлече много рецензия в мрежата, написа " Хотарена ".

Освен това Банда постоянно разгласява и фотоси, на които Иван наподобява, меко казано, много неуместно. " Като го виждам, напряко са си един за различен - добре са се намерили, само че си проличава, че тя дирижира парада у дома ", разясняват почитатели на Банда Банда в обществените мрежи, на които тя постоянно се оплаква от проблемите си, колко е претрупана с работа, по какъв начин не може да спи нощно време, а през деня има тежки паник офанзиви.

Инфлуенсърката не крие, също по този начин, че не готви, а двамата с Иван се хранят или на открито, или поръчват храна за у дома. Брюнетката не чисти, а разчита на жена, която й оказва помощ в семейството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР