Андре Рийо ще изненада почитателите си на 26 октомври в

...
Андре Рийо ще изненада почитателите си на 26 октомври в
Коментари Харесай

Андре Рийо с концерт в столицата

Андре Рийо ще изненада феновете си на 26 октомври в София.
Той споделя за приказния концерт: " Amore – Моят трибют към любовта " е трибют към моята обич към музиката и моите фамилии: брачната половинка и децата ми, и моят оркестър „ Йоханес Щраус “, с който експортирам концерти повече от 30 години.
Концертът, естествено следва издаването на новия ми албум „ Amore ”, който включва типичен тълкования на едни от най-популярните любовни песни. Андрe Леон Мари Никола Рийо е холандски цигулар и диригент от валонски генезис. Считан е за възродител на валсовата музика по света. Според мнозина той издига класическата музика, като началник и диригент на своя оркестър „ Йоханес Щраус “, до достиженията на най-големите поп и рок сформира в промишлеността. " Amore – Моят трибют към любовта " е един паметен концерт, сниман в родния град на Андре – Маастрихт, Холандия, където всяка панорама е произведение на изкуството. На фона на най-красивия фон, средновековният градски площад, фенове от всички краища на света се любуват на виртуозните осъществявания на Андре и неговият 60-членен оркестър. Концертите са изпълнени с комизъм, развлечение и страсти за всички възрасти.
Ще видите и чуете интерпретациите на Андре и неговия оркестър по незабравими композиции на Верди, Пучини, Вебер и Щраус и още доста известни шлагери и мелодии от филми. Истинска приятност за сетивата!

woman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР