Андре Рийо, холандският Крал на валса, който направи класическата музика

...
Андре Рийо, холандският Крал на валса, който направи класическата музика
Коментари Харесай

Андре Рийо се завръща през ноември в София

Андре Рийо, холандският „ Крал на валса ”, който направи класическата музика налична до всички, ще докара още веднъж своя оркестър „ Йохан Щраус ” в София като част от международното си турне. Този път с нова, още по-пищна стратегия за цялото семейство.
Концертът на холандския цигулар ще бъде на 28 ноември в зала „ Арена Армеец ”. Билетите са в продажба от 6 март 2020г.

Андре Рийо ще показа на българската аудитория напълно нова стратегия -  фантастични мелодии от филми, мюзикъли, опера и оперета, както и обичайни  мелодии на разнообразни нации. И несъмнено, всички са поканени на валс в една незабравима вечер с музика, страсти и доста танци.
 „ Моят оркестър и аз сме доста разчувствани, че още веднъж ще посетим София като част от международното ни турне. Последното ни посещение при вас през 2019 беше в действителност незабравимо и извънредно прочувствено. Българската аудитория е толкоз възторжена, буйна и сърдечна! Ще бъде прелестно да се върна още веднъж във вашата страна през ноември, с цел да честваме дружно любовта, живота и, несъмнено, музиката! ” споделя в посланието си към българите Рийо.
Андре Рийо продължава да построява империя на класическата музика, обикаляйки континентите със своите невероятни представления. Той твърдо има вяра, че класическата музика е основана, с цел да носи наслада на всички. На неговите концерти може да видите хората да се смеят, да приветстват, да пеят и да танцуват в залата. Изключителната му харизма и умеене да превзема публиката от началото до края на концерта, да сервира класическата музика по занимателен и актуален метод, го трансформира в един от най-големите актьори на нашето време.
2019 беше най-успешната в кариерата на Андре Рийо, с повече от 700 000 продадени билета за спектаклите му. Концертите му са повече от музика. Красиви рокли, големи екрани, солисти от разнообразни националности с божествени гласове, сантиментални светлини и доста комизъм трансформират концертите на Андре Рийо в съвършено развлечение за цялото семейство.
Рийо е продал над 40 млн. CD и DVD копия. Отбелязал е 30 първи места в разнообразни ранглисти и с над 500 платинени награди. Неговите видеа доближават милиарди гледания в YouTube. А почитателите му във facebook са над 5 милиона.

Андре Рийо, който навърши 70 години на 1 октомври 2019, е женен повече от 40 години. Заедно със брачната половинка му Марджъри живеят в сантиментален палат от 1452 година в родния му Маастрихт в Холандия. Андре и Марджъри имат двама сина и петима внуци.
Насладете се на фантастична музикална палитра в една незабравима вечер с маестро Андре Рийо - 2 8 ноември 2020г., зала „ Арена Армеец ”.
Билетите са в продажба от 6 март 2020 в системата на Иветим и на www.andrerieu.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР