Андре Онана всеки момент ще стане футболист на Манчестър Юнайтед. Червените

...
Андре Онана всеки момент ще стане футболист на Манчестър Юнайтед.
Червените
Коментари Харесай

Онана пристигна в Манчестър: Нямаше как да откажа на Юнайтед

Андре Онана всеки миг ще стане футболист на Манчестър Юнайтед.

„ Червените дяволи “ ще платят 51 млн. евро + още 4 млн. под формата на бонуси на Интер за камерунския национал.

Вратарят се сбогува с почитателите на нерадзурите и съобщи, че е нямало по какъв начин да откаже предлагането на 20-кратните първенци на Англия.

Днес следобяд той дойде на клубната база в Манчестър, с цел да премине медицински проби, след което ще подпише контракт до 2028 година с алтернатива за удължение с още 1 сезон.

„ Искам да се хвърля в ново предизвикателство, само че част от мен тъжи. Напускайки Интер, значи, че напущам фамилията си, а не просто един елементарен клуб. Разбирам, че да си част от Интер е част от това да живееш живота си. Важно е постоянно да си почтен и да казваш истината “, уточни Онана.

„ Аз съм човек, който постоянно търси провокации. А да играеш във Висшата лига на Англия, и то за клуб като Юнайтед, е нещо, на което не може да се устои. Всички страни желаеха тази договорка да се случи. Но пък е значимо да загатна, че в случай че бях останал, щях да съм също толкоз благополучен, тъй като тук в никакъв случай не съм имал проблеми. Даже в Милано усетих някаква магия, която е мъчно да опиша. Искам да употребявам думата “благодаря ”: тя е за всички чиновници в клуба, мениджърите, треньорите, президента, моите съотборници. Но най-много към почитателите – видях, че те в действителност ме обичаха. Изкарах една година тук, само че оставам интерист вечно. Животът е непридвидим и кой знае… може би един ден ще се завърна. Междувременно няма да спра да пея клубния химн, който толкоз доста ми харесва “, сподели Онана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР