Андре Игуодала напусна Голдън Стейт след края на миналия сезон,

...
Андре Игуодала напусна Голдън Стейт след края на миналия сезон,
Коментари Харесай

Кър с редица хвалби за Иги, сравни го с Пипън

Андре Игуодала напусна Голдън Стейт след края на предишния сезон, а в този момент се изправи против Уориърс като противник. Ветеранът гостува на някогашния си отбор с екипа на Маями Хийт и бе посрещнат повече от задушевно от някогашните си съотборници Стеф Къри и Клей Томпсън, от треньора Стив Кър и не на последно място - от почитателите на тима. Кър не спести хвалбите си по адрес на Иги и го съпостави със Скоти Пипън.

“Казвал съм го преди - в никакъв случай не съм бил към по-умен баскетболен състезател, а съм работил с доста такива. Мозъкът му е това, което го прави в действителност неповторим - комбинацията от фундаментални умения и атлетизъм. Сега не е толкоз атлетичен колкото преди шест или седем години, само че сходна композиция от просветеност, неизменност и съществени знания, както и атлетически умения съм виждал само в Скоти Пипън”, съобщи Кър.

36-годишният Игуодала игра за Уориър от 2013 до 2019 година, завоюва три трофеи, като при първата от тях бе определен за “Най-полезен играч” на финалната серия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР