Андре Игуадала преподписа с Голдън Стейт това лято, но се

...
Андре Игуадала преподписа с Голдън Стейт това лято, но се
Коментари Харесай

Иги бил на крачка от Хюстън през лятото

Андре Игуадала преподписа с Голдън Стейт това лято, само че се оказва, че е бил напълно покрай неочакван трансфер в един от тимовете, които ще опитат да бутнат трона на Уориърс на Запад през новия сезон. Всестранно развитото крило ще проработи $48 милиона през идващите три сезона, само че преди да постави подписа си под новата договорка с първенците, Хюстън е изглеждал като напълно действителен претендент за услугите му.

Иги се е срещнал и е провел диалози с редица клубове - Лос Анджелис Лейкърс, Сан Антонио Спърс, Сакраменто Кингс и Хюстън Рокетс. “Ракетите” са предложили на Иги контракт за $32 милиона и четири години, както и редица разновидности, при които той преподписва с Голдън Стейт и по-късно бива трансфериран в посока Тексас.

Според информация на ESPN, Рокетс са изложили пред Игуадала “най-добрата презентация за привличане на нов играч”, само че в последна сметка доста повишеното предложение на Уориърс се е оказало задоволително приемливо.

Преговорите с Голдън Стейт са почнали с оферта от $36 милиона за 3 години, която следо това е увелична до $42 милиона, а в края на краищата двете страни си стискат ръцете на $48 милиона.

33-годишният Андре играе за калифорнийския отбор от 2013 година насам, като при първата шампионска купа през 2015 година бе определен за MVP на финалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР