Андре Агаси, един от най-големите в новата история на тениса,

...
Андре Агаси, един от най-големите в новата история на тениса,
Коментари Харесай

Андре Агаси ще работи с Григор Димитров

Андре Агаси, един от най-големите в новата история на тениса, влиза в щаба на Григор Димитров, удостовери формалният уебсайт на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP).

Като начало някогашният №1 ще оказва помощ на Гришо и на неговия треньор Дани Валверду на заключителния за българина шампионат за годината - мастърса в Париж. Димитров няма да пази купата си на финалите в Лондон идния месец, защото не съумя да събере актив.

Сътрудничеството сред Григор и Агаси стартира през юли, когато американецът потренира първата ни ракета на кортовете на университета " Вирджиния Тех " в Атланта.

Андре Агаси към този момент е във френската столица. За последно носителят на осем трофеи от Големия шлем работеше с Новак Джокович за 11 месеца до предишния април, когато двамата взеха решение да се разделят.

Григор Димитров очевидно търси способи да си върне формата, която го изстреля до №3 в края на 2017-а. През този година той не съумя да завоюва нито един шампионат. Сезонът стартира обещаващо с полуфинал в Бризбън и четвъртфинал на " Аустрелиън оупън ", както и с край в Ротердам. След това обаче най-хубавият ни тенисист рядко играеше добре и рано отпадаше от шампионатите.

Сега той е №10 в ранглистата, само че поради изгубените 1500 точки от Лондон ще посрещне 2019 година към или отвън топ 20. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР