Андре Агаси е една от енигматичните фигури в историята на

...
Андре Агаси е една от енигматичните фигури в историята на
Коментари Харесай

Агаси: Искам да спестя на Григор съмненията в себе си

Андре Агаси е една от енигматичните фигури в историята на тениса. Прекарал е огромна част от живота си в търсене на себе си и в преоткриване на своите полезности, в битка с вътрешните си демони и външните фактори. Мразещ и обичащ играта по едно и също време, както загатва в автобиографията си „ Открито “ – книга, която е общовалидна за тениса и живота като цяло, написа Tenniskafe.com

Стигал до върха, изпадал на дъното и още веднъж изстрелял се към висините, осемкратният първенец от Големия шлем в този момент е посветил живота си на своята фондация за обучение и на учебното заведение, което основа в родния си Лас Вегас. Златният медалист от олимпийски игри извършва ролята на треньор на Григор Димитров и, както признава в изявление за „ Inside Hook “, употребява насъбрания житейски опит, с цел да опази първата ни ракета от тези демони, които са властвали над самия него.

Попитан дали към момента ненавижда тениса, Агаси дава отговор: „ Не. Мисля, че бях доста явен, даже го написах на първа страница “, споделя той за издадената преди десетилетие автобиография. „ Също по този начин бях явен, че процесът, в който се учех, докара до интервал в кариерата ми, за който съм признателен, че имах. В него можех да уравновесявам, вървешком по въжето, и владеех корта, имах цел на него, оценявах го и бях признателен “, добави легендата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР