Андон Огнянов, който в края на март предизвика истински ад

...
Андон Огнянов, който в края на март предизвика истински ад
Коментари Харесай

Хлапакът, виновен за касапницата с 4 трупа край Скутаре, си призна всичко

Андон Огнянов, който в края на март провокира същински пъкъл край Скутаре, се изправи пред Окръжния съд на Пловдив. Обвинението му обаче бе върнато на прокуратурата, оповестява Plovdiv24.bg.

20-годишният Огнянов аргументи жестоката злополука с четири жертви край Скутаре. Процесът против него започва през днешния ден, само че бързо бе завършен. Огнянов посредством юриста си - Красимир Баков, съобщи, че желае делото му да се гледа по съкратената процедура с признание на виновността и на всички обстоятелства и условия в обвинителния акт. Самият Огнянов още веднъж съобщи: "Много скърбя за случилото се! Няма какво друго да кажа ".

Стана ясно обаче, че са позволени процесуални нарушавания в обвинителния акт, които би трябвало да бъдат отстранени. И ръководителят на правосъдния състав - арбитър Славка Димитрова - уточни какви са те. Първо, не е посочено мястото на случая. В обвинителния акт е изписано единствено път II-56, което е неудовлетворяващо. Не е посочено обитаемо място или общински център. А по този метод се нарушава правото на отбрана на обвинения. Освен това сестра на двама от потърпевшите - Нелиха Сюлейман, която се явява потърпевша, не издирена, с цел да взе участие в процеса.

Така арбитър Димитрова приключи делото, върна обвинителния акт на Окръжна прокуратура за премахване на позволените процесуални нарушавания. Докато това стане Андон остава в ареста с наложената му мярка за неотклонение "задържане под стража ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР