Андон Гущеров удължи своя договор с ЦСКА 1948 за още

...
Андон Гущеров удължи своя договор с ЦСКА 1948 за още
Коментари Харесай

Гущеров подписа нов договор с ЦСКА 1948, пожелаха му да стане голмайстор на Първа лига

Андон Гущеров удължи своя контракт с ЦСКА 1948 за още два сезона, заяви формалният уебсайт на клуба. Така нападателят ще носи аления екип (поне) до юни 2021 година.

" Щастлив съм от новия контракт. Играя с ЦСКА най-хубавия футбол в кариерата си. Чувствам се почитан от всички в клуба, почитателите не стопират да ме поддържат. Нямаме подозрение, че с моите сътрудници ще ги зарадваме още този сезон и ще спечелим място в Първа лига “, показа Андон Гущеров, откакто подписа договора в наличието на изпълнителния шеф Добрин Гьонов и спортния началник Кирил Котев.

" Изключително съм удовлетворен, че Андон се обвърза с клуба за още 2 години. Взехме го в Трета лига, където стана голмайстор. Сега отново е стрелец номер 1. Пожелавам след година да е голмайсторът на Първа лига “ показа Добрин Гьонов.

Нападателят вкара 14 гола за състезание и още един в шампионата за Купата на България против Ботев (Пловдив) през този сезон.

Гущеров е играчът с максимален стаж в ЦСКА 1948 към този миг. Той дойде от Септември (Симитли) през лятото на 2017 година. Техничарят е роден на 16 февруари 1990 година в Петрич. Юноша на локалния Беласица. В кариерата си играе още за Монтана, Славия, Нефтохимик и Пирин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР