Андон Балтаков става генерален директор на БНР. Това реши петчленният

...
Андон Балтаков става генерален директор на БНР. Това реши петчленният
Коментари Харесай

От втория опит: СЕМ успя да избере нов шеф на БНР

Андон Балтаков става общоприет шеф на БНР. Това реши петчленният състав на Съвет за електронни медии с четири гласа " за " и един " въздържал се ", заяви вести.бг.

Кандидатите за поста бяха шестима: Жени Гаджалова, Антон Митов, Андон Балтаков, Митко Димитров, Даниела Манолова и Александър Велев. През последните два дни концепциите им за развиването на БНР бяха изслушани от Съвета за електронни медии.

До състезанието се стигна, след предварителното преустановяване мандата на генералния шеф на БНР Светослав Костов. Това се случи след невижданото прекъсване на лъчение на стратегия „ Хоризонт “ в границите на пет часа на 13 септември 2019 година от 6 до 11 часа. Обяснението беше, че това се е случило поради " техническа профилактика на предавателите ". Програмата можеше да бъде слушана единствено онлайн и с друга водеща - на мястото на Великова, която по график трябваше да води предаването „ Преди всички “.

Генералният шеф на стратегия „ Хоризонт “ Ивайло Савов бе пенсиониран, откакто върху него - по думите на зам.-главния редактор на Програмата в оставка Даниела Късовска - е бил оказан напън да смъкна от ефир и да вземе ресора на журналистката, отразяваща протичащото се в правосъдната система и митингите против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор, Силвия Великова.

Съвета за електронни медии през днешния ден не съумя от първи опит да избере нов общоприет шеф на БНР.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР