Анджелина Джоли заряза бляскавия имидж след развода с Брад и

...
Анджелина Джоли заряза бляскавия имидж след развода с Брад и
Коментари Харесай

И помен няма от сексапила на Джоли! Актрисата заприлича на раздърпана лелка след развода

Анджелина Джоли заряза блестящия имидж след развода с Брад и към този момент се облича, както й харесва. Тоест, раздърпана и небрежна. Преди дни папараци спипаха звездата на пазар, а визията й бе меко казано небрежна. С пуловер, пола и сандали на платформи, актрисата не приличаше на себе си.

42-годишната Анджелина бе излязла на разходка с 8-годишния си наследник Нокс. И по нищо не изглеждаше, че е смутена от обстоятелството, че е в сходен тип.
Звездата се усмихваше на детето си и след къса обиколка на магазините, двамата побързаха да се отдалечат от градската шумотевица. Вместо това избраха да се приберат вкъщи, в новото си имение в Лос Анджелис.

Ден по-късно Анджи още веднъж бе засечена на пазар, само че този път с щерка си Вивиан. Актрисата носеше черна рокля вид туника, която я покриваше съвсем от глава до пети. Звездата този път не се наслаждаваше толкоз на извършването на покупки, колкото бързаше да си тръгне. И двете с щерка й по най-бързия метод се отдръпнаха с колата си, надалеч от папарашките фотоапарати.

Засега Анджелина не е коментирала измененията в живота на другата си щерка — Шайло. Момиченцето желае да бъде мъж и към този момент даже взима медикаменти за промяна на пола. Според слуховете, родителите й са я подкрепили в решението й да се промени. Но детайлности към трансформацията и процедурите няма, защото фамилията ги пази в цялостна загадка.

Иначе Анджелина не крие, че разводът й се отразява сносно. Макар да се облича като лелка, актрисата е по-усмихната, по-спокойна и несъмнено е наддала на килограми. Самата тя признава, че най-сетне е разкрила себе си след развода.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР