Анджелина Джоли вече се облича като истинска нюйоркчанка преди преместването

...
Анджелина Джоли вече се облича като истинска нюйоркчанка преди преместването
Коментари Харесай

Анджелина Джоли променя изцяло черната си визия с детайл от бельо с дантели

Анджелина Джоли към този момент се облича като същинска нюйоркчанка преди преместването си в Голямата ябълка. И въпреки че актрисата в предишното е била последовател на тонизиращото облекло, в последните ѝ визии мощно липсваха цветове. Изцяло черният костюм наподобява е главен жанр измежду жителите на града, а очевидно и за Джоли, написа wmagazine.com.


След като кацна в града по-рано тази седмица, Джоли обядва със сина си Пакс Джоли-Пит, облечена в доста настоятелен жанр. Външният ѝ тип имаше всички характерности на характерен за Джоли аутфит - черен блейзър със строга кройка, безгрижни необятни панталони и семпли обувки вид „ балерина “. И макар че външният ѝ тип беше разноцветен, в него имаше един тънък подробност, който леко се различаваше от нормалните дрехи на Джоли.

Сатененият ѝ потник сигурно е способства за това. Той беше натикан повърхностно в панталоните с висока талия и беше отчасти прикрит под сакото ѝ. В горната част се виждаше забележителна част от дантела, която може би беше най-близкото до Джоли експериментиране на транспарантната наклонност.

Докато за други звезди топът би бил много нехаен избор, за Джоли той е по-рисков спрямо множеството ѝ неангажиращи тоалети. За да приключи визията, 48-годишната Джоли беше добавила присъщите си и доста практични аксесоари.

Тя избра изящни златни обеци и слънчеви очила с квадратни рамки (а по-късно добави и правилния си Saint Laurent). Но точно чантата Celine направи целия отбор характерен за Ню Йорк. Нищо не е по-любимо на нюйоркчани от една неуместно обемна чанта, в която да поберат всичко належащо за деня. И наподобява, че чантата с монограм на Джоли е много универсална - тя се трансформира в изящен ръчен багаж, когато дойде на летище JFK във вторник.

Това лято Джоли постоянно се появяваше в Ню Йорк - и освен напълно черните ѝ облекла я трансфораха в постоянен клиент на центъра. В началото на юли стана ясно, че актрисата е наела бившето ателие НоХона Жан-Мишел Баски, с цел да го употребява като място за своята марка Atelier Jolie, която скоро ще бъде пусната на пазара. Тя подписа също по този начин контракт за продуциране на бродуейската пиеса „ Аутсайдери “ (със специфичната помощ на 15-годишната си щерка Вивиен).

" Привилегия е да бъда в това пространство ", съобщи Джоли в Instagram. " Ще създадем всичко допустимо да почитаме и почитаме наследството на неговите актьори с тяхната общественост и творчество. Надявам се да ви видя там. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР