Анджелина Джоли целенасочено е искала да навреди на Брад Пит

...
Анджелина Джоли целенасочено е искала да навреди на Брад Пит
Коментари Харесай

Джоли си отмъщава: Вижте в какво я обвинява Пит

Анджелина Джоли целеустремено е желала да навреди на Брад Пит с продажбата на каузи си в тяхното шато във Франция. Това се показва в нови правосъдни документи по делото сред Анджелина Джоли и Брад Пит. Актьорът съди някогашната си брачна половинка за това, че е продала каузи си в общата винарна, която двамата купили през 2008 година за 25 милиона евро.



Купувач станала компания, благосъстоятелност на съветски олигарх, което сложило Пит в рисково партньорство с чужд „ с отровни връзки и планове “. Джоли към момента не е коментирала изнесената информация. Брад и Анджелина закупиха шатото Миравал в Югоизточна Франция през 2008 година, а шест години по-късно се ожениха там.

Актьорът твърди, че още преди време двамата си дали обещание да не продават дяловете си без разрешението на другия.



Според документите продажбата е разрешила безскрупулното придобиване от страна на купувача на винарския бизнес, който артистът с труд бил развил. Адвокатите на Пит настояват, че той самичък е създал винарната и Джоли няма никакъв никакъв принос за това. Единственото, което е целяла с продажбата на каузи си, е било да навреди на някогашния си брачен партньор.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР