Анджелина Джоли тежи едва 35 килограма заради стреса от развода

...
Анджелина Джоли тежи едва 35 килограма заради стреса от развода
Коментари Харесай

Анджелина Джоли тежи едва 35 килограма заради стреса от развода с Брад Пит

Анджелина Джоли тежи едвам 35 кг поради напрежението от развода с Брад Пит
Американската актриса Анджелина Джоли тежи едвам 35 кг и се намира на границата на цялостно физическо безсилие поради бракоразводната борба с Брад Пит, написа американското списание „ Стар “.

„ Съвсем престана да яде и отслабна до 34,5 кг “, твърди неназован източни непосредствен до Джоли. „ В прочувствен и физически проект Анджелина се е трансформирала в цялостна руина, тя се намира на лимита на силите си “, прибавя той.

Актрисата употребява съвсем извънредно течности. „ На процедура тя се храни единствено с кубчета лед. Толкова е анорексична, че кожата и виси, а костите и са станали чупливи. Нуждае се незабавно от помощ “, признава различен неназован източник.

Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двойката живя дружно 10 години, само че подписа публично брак едвам през август 2014 година. Джоли и Пит имат шест деца, три от които осиновени. Актрисата подаде молба за бракоразвод, след което дружно с децата напусна фамилното имение в Холивуд и се реалокира в Малибу, щата Калифорния. /ТАСС и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР