Анджелина Джоли се намира на Канарските острови, където снима последния

...
Анджелина Джоли се намира на Канарските острови, където снима последния
Коментари Харесай

Джоли се натъкна на бомба от Втората световна

Анджелина Джоли се намира на Канарските острови, където снима последния филм с нейно присъединяване - " Вечните ". Лентата е част от киновселената на Marvel и споделя историята на група безсмъртни същества на Земята, оформили историята и цивилизациите на планетата, а премиерата му е планувана за ноември следващата година, написа dir.bg

Преди часове обаче фотосите на кино лентата бяха прекратени, като Анджелина Джоли и артистът Ричард Мадън, прочут на феновете от хитовия сериал " Игра на тронове ", бяха евакуирани дружно с целия екип от снимачната площадка, откакто е била открита неизбухнала бомба . Източник на вeстник " Сън " споделил, че преди да бъдат откарани на несъмнено място и да дойде екип от експерти, обезвредил устройството, всички са били обзети от мощно терзание и суматоха.

  " Беше ужасяващо. Снарядът може и да е стоял непокътнат в продължение на десетилетия, само че кой знае какво можеше да се случи. Едни от най-големите международни звезди бяха на мястото и никой не искаше да рискува. За благополучие специалистите се оправиха със обстановката ", споделя източникът на изданието.

Все още не е явен произходът на бомбата, само че по време на Втората международна война (1939 г.-1945 г.) остров Фуертевентура е употребен за немска военна база, по тази причина се допуска, че тя е останала от този интервал.

Ситуацията към този момент е изцяло овладяна и фотосите не престават с цялостна мощ. В продукцията присъединяване ще вземат още Салма Хайек и Кит Харингтън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР