Анджелина Джоли се е захванала с нов сериозен проект -

...
Анджелина Джоли се е захванала с нов сериозен проект -
Коментари Харесай

Анджелина Джоли, ВВС и предаването й за децата и фалшивите новини

Анджелина Джоли се е захванала с нов сериозен план - тя е изпълнителен продуцент на ново предаване за деца, което цели да им изясни по какъв начин да разграничават подправени от същински вести. BBC My World ще се излъчва по Военновъздушни сили и е копродукция на актрисата и Microsoft Education.

" Надявам се, че програмата ще помогне на децата да намерят информацията и инструментите, които са им нужни, с цел да трансформират нещата, на които държат, " споделя Джоли в изказване във връзка плана.

Предаването ще се излъчва всяка седмица, продължителността му ще е половин част и ще е налично на най-гледания канал на медията BBC World News, както и в YouTube канала на Военновъздушни сили. Това значи, че ще може да се гледа и в България.

BBC My World е предопределено за деца над 13 години, а водещи ще са спортният публицист от медията Раджи Чинянганя и водещата от Военновъздушни сили Азия Номия Икбал. Всеки епизод ще разполага с " проект на урока ", който ще бъде достапън в Microsoft Education. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР