Анджелина Джоли признава, че фактът, че е майка, макар и

...
Анджелина Джоли признава, че фактът, че е майка, макар и
Коментари Харесай

Анджелина Джоли споделя откровено пред Vogue за нанесените рани след раздялата с Брад Пит

Анджелина Джоли признава, че фактът, че е майка, въпреки и самотна, безусловно я е избавило от това да се отдаде на " тъмната страна " на живота. В ново изявление за Vogue актрисата приказва за това по какъв начин фокусирането върху родителството, на фона на бурния ѝ бракоразвод с Брад Пит, я е поддържало през годините.
 Салма Хайек и Анджелина Джоли по-близки от всеки път - какъв брой мощно е другарството им
Специалното другарство на Салма Хайек и Анджелина Джоли

Опасно близки

" Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Но това, че имам деца, ме избавя в сложните ми моменти - и ме научи да бъда в този свят по друг метод ", сподели тя пред изданието.

Холивудската звезда не скри, че се усеща " много потисната " напоследък. " Все още от време на време мъчно разбирам сама себе си, даже и на 48 години. Още повече, че сега изживявам нелесен, временен интервал ", призна тя. Така, без да споделя доста, Джоли загатна, че животът на цялото семейство е сложен през последните години. " Имахме доста да лекуваме ", изясни актрисата. " Но значимото е, че намираме опора един в различен. "

театралничи за корицата на ноемврийския брой на Vogue, облечена в бяла, развяваща се рокля, без презрамки, покрита с розова багра - до момента в който популяризира новата си фешън компания Atelier Jolie.

" Нямам упоритости да бъда огромен фешън дизайнер, по-скоро желая да оказа помощ на други надарени хора да станат това ", изясни тя. " И по този начин да трансформира някои аспекти от живота си, с цел да продължа напред. "

И прецизира, че от време на време методът, по който човек се облича, приказва доста за него и моментното му положение. " Може да е като: не се забърквай с мен, нося си бронята ", споделя тя. " След като прекосих през нещо, в което бях толкоз засегнат, психотерапевтът ми ме попита дали бих пробвала да нося ефирна, развяваща се дреха. Предположих, че е поради желаните от мен панталони и ботуши, които проектират " по-твърд " тип и построяват мощен облик. "
 Шайло Джоли-Пит още веднъж изненада всички
Шайло Джоли-Пит още веднъж изненада всички

Промяната във външния тип на първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и Брат Пит, които оповестиха развода си през 2016 година, след дванадесет години дружно, имат общо шест деца - Мадокс (22 г.), Пакс (19 г), Захара (18 г.), Шайло (17 г.) и близнаците Вивиен и Нокс (15 г.). Двамата артисти не престават да се борят в съда за попечителството над децата си, както и за винарна, която в миналото са имали дружно. През май, 2021 година получиха взаимно настойничество, само че единствено месец по-късно решението на съда беше отхвърлено. И до ден сегашен въпросът остава забранен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР