Анджелина Джоли потвърди, че ще стане част от киновселената на

...
Анджелина Джоли потвърди, че ще стане част от киновселената на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли също става част от света на Марвел

Анджелина Джоли удостовери, че ще стане част от киновселената на Марвел. Това стана по време на ревюто на студиата „ Комик-кон “ в Лас Вегас. Джоли ще вземе присъединяване във кино лентата „ The Eternals “ ( " Вечните " ).

Анджелина ще си партнира със Салма Хайек, Ричард Мадън и Кумаил Нанджиани. Филмът за група безсмъртни извънземни ще бъде пуснат на екран през ноември 2020 година

Очевидно актрисата към момента не е подготвена да се раздели с киното, макар дадената преди месеци поръчка, че ще опита силите си на Бродуей. Дори в противен случай. По време на представянето на актьорите, Джоли съобщи, че в новата си роля ще бъде 10 пъти по-упорита и ще работи крепко.



В идващите две години почитателите би трябвало да чакат още супергеройски филми, в които ще вземат присъединяване звезди като Махаршала Али, която ще играе в римейк на „ Блейд “. Натали Портман пък ще бъде женският Тор в и " Тор: Любов и гръмотевици ". Скарлет Йохансон показа осъществявания с екшън филмов откъс за " Черната вдовица ".

Ще има нови филми и за лекар Стрейндж, както и за легендата за 10-те пръстена.

Президентът на " Марвел " Кевин Файги удостовери също, че ще има филм за " Фантастичната четворка " и продължения на " Черната пантера " и " Капитан Америка ".

Файги показа и сериалите, които са предопределени за стрийминг услугата на " Дисни " - " Локи ", " Ястребовото око " и анимацията " What If ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР