Анджелина Джоли получи много позитивни критики за новия си филм

...
Анджелина Джоли получи много позитивни критики за новия си филм
Коментари Харесай

Ласкави критики за новия филм на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли получи доста положителни рецензии за новия си филм " Първо те убиха татко ми " (First They Killed My Father) .

Тя показа лентата на филмовия фестивал Telluride. На премиерата актрисата съобщи, че когато за първи път е седнала на режисьорския стол, преди няколко години, е схванала, че точно това е, което желае да прави отсега нататък .

 Анджелина Джоли e изящна във фотосесия за Vanity Fair (СНИМКИ)
Анджелина Джоли e изящна във фотосесия за Vanity Fair (СНИМКИ)

Актрисата прави отговор на някогашния си с изявлението за стилното списание

Тук звездата режисира историята на Лоунг Юнг, който оцелява време на кървавия режим на алените кхмери през 70-те години на предишния век в Камбоджа.

Това е четвъртият режисьорски опит на Анджелина Джоли. Тя изясни, че е желала да направи кино лентата, с цел да знае синът й Мадокс историята на своята страна.

 Снимка 310790

Анджелина с шестте си деца на премиерата

Тя сподели още, че също обича Камбоджа и усеща, че е толкоз значимо хората да знаят в действителност какво се е случвало там.

Джоли се надява, че синът й ще познава сънародниците си и ще се гордее с тяхната просвета , макар предишното им.

" Бях изумена от какъв брой профан съм, " показа Анджелина за първото си посещаване в Камбоджа. В последна сметка тя се завръща там няколко пъти в задачите на Организация на обединените нации, а през 2002 година осиновява най-голямото си дете Мадокс от дом за сираци в Батамбанг.

 Анджелина Джоли нагъва тарантула в Камбоджа
Анджелина Джоли нагъва тарантула в Камбоджа

Вместо сандвич с бекон или парче пица, тя реши да се поглези със страховитите гадинки

Според отзивите, филмът е най-добият режисьорски опит на актрисата. Лентата е получила дълги овации на фестивала, а по-късно заваляха и положителни ревюта от критиците.

" Този път тя дала най-хубавото от себе си ", написа Ерик Кох от IndieWire в Туитър. Той счита, че филмът ще влезе в борбата за Оскарите.

" Първо убиха татко ми " е най-хубавият режисьорски опит на Анджелина Джоли " , написа Скот Фейнбърг от Hollywood Reporter. Той също счита, че лентата би трябвало да бъде кандидат за най-престижната премия в категорията за задгранични филми .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР