Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит през

...
Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит през
Коментари Харесай

Анджелина: След развода станах по-силна

Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод с Брад Пит през септември 2016 година и незабавно усети силата на медийното внимание, макар че се опитваше да се уедини с децата си в изолирания си дом в закрит регион на Лос Анджелис.

Първи стъпки в излизане от уединението си тя направи това лято с промотирането на режисьорския си план „ Те убиха татко ми “. А тази есен се чака Анджи да стартира да посещава и публични мероприятия и да дава изявленията.

Пред „ People “ звездата показа и за своето прочувствено положение, обвързвано с развода ѝ и по какъв начин това събитие промени живота ѝ, както и този на децата.

„ Имах възходи и падения. Смятам, че станах по-силна. Всеки претърпява сложни интервали, само че в случай че си майка, ти първо си виновна за децата. Моите деца в този момент навлизат в интервала на възрастните и всичко останало за мен е на второ място “.

Анджи в действителност се старае да е до наследниците си – 16-годишният Мадокс, 13-годишният Пакс, 12-годишната Захара, 11-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Източник: tialoto.bg
Снимка: People
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР